Comanda online

Despre noi

¡Hola!

Povestea noastra

Dupa ani lungi de degustari si pasiune pentru gastronomia mexicana, o excursie in Mexic a fost sursa de inspiratie a unui idei ce reprezinta astazi Casa de Taco.

Inceputul proiectului nostru dateaza din anul 2019 cand am descoperit gastronomia Mexicana, la rugamintea unui coleg din Veracruz. In bucataria noastra se regasesc prepárate originale facute cu pasiune si meticulozitate din diverse state ale mexicului. Toate retetele sunt originale.

Gama de produse este atent selectata de MAESTRO TACHERO, preparatele schimbandu-se in functie de sezon pentru a avea cea mai inalta calitate si prospetime.

image-32

Produsul nostru

Taco

Produsul nostru principal este faimosul TACO(al pastor, cochinita,suadero, etc), dar si un preparat care va va suna cunoscut, Quesadiilla.

  • Continutul fie el de carne sau de legume are un mod amplu de preparare de minim 12h, asezat pe o ‘tortilla’ de maíz, cunoscuta ca si lipie de faina de porumb(tortilla este facuta dupa o reteta traditionala).
  • Se mai regasesc ceapa si coriandrul care la randul lor ii acorda taco-ului o prospetime si aroma specifica Americii Centrale.
  • Sosuri: SALSA ROJA facuta cu aroma de chiles(secretul nostru, Chipotle) si in combinatie cu o SALSA VERDE de Guacamole si Tomatillo.
casa de tacos restaurant mexican
¡Salud!

Pentru voi

Noi am hotarat ca vom oferi cei mai buni Tacos din Romania, ramane sa hotarasti si tu ca noi avem dreptate! Orale weyyyy, a probarlo!

Vamos Güeros a enchilarnos con las famosas salsas y bajarlo con un vaso de Margarita!